mandag 23. februar 2009

Valgets kvaler!

Hawaii vs Brüssel.. *Tenketenke*

Hawaii høres utrolig digg ut, men det er nå vel egentlig bare sol og sommer som trekker? Masse å oppleve også! Regnet ut at jeg har igjen ca 10000kr etter at husleie, skolepenger og reise. Og DET er jo ikke mye å leve på i 5mnd nedi der! Klart, kunne jo jobbet meg i hjel i sommer, men tenker også at jeg kan alltids ta kurs i et solrikt land senere når det ikke er bachelorgraden min om å gjøre. Regner med at det ikke blir så mye lesing nedi der!

Brüssel høres jo utrolig dølt ut da. Men fagene der frister mer. Lyst til å lære fransk! Der er det jo også 4år med fag jeg bare kan plukke ut fra som jeg selv vil! Det er ingen skolepenger og jeg ender opp med 7600kr pr mnd utbetalt. Eneste problemer er at de ikke snakker engelsk i dagliglivet der.. Må lære meg nederlandsk også da.. (Hjelp, Lina!)

Sooo, What to do, what to do? Det frister jo med Hawaii, men Brüssel gir kanskje mer prestisje på en CV? Det heller veldig mot Brüssel, men fortsatt litt usikker. Jeg kommer jo aldri til å reise til Belgia frivillig senere. Noen kloke hoder der uten som kan rådføre meg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar