lørdag 14. november 2009

:)

Da har det blitt litt over en mnd siden jeg blogget sist. På tide å skrive litt igjen (noe som alltid ender opp med en veldig lang blogg isteden!)

Skal være her i Brussel frem til juni. Fikk et positivt svar fra skolene :D Så enda mer papirarbeid :P Men skal bli gøy å være her. Får liksom opplevd litt mer da. Gleder meg også til besøk!

Vært hjemme i to uker. Var kjempekoselig! Alle trodde jeg skulle komme hjem uka etter, så elska å se alle de overraska ansiktene! Vært ganske opptatt, så fikk ikke lest noe.. Men var på lillehammer og skrev ut alle slidsene. Ble 700sider! ja, det var rett og slett 2 herlige uker som jeg tilbrakte sammen med familie og venner!

Var også litt koselig å komme ned hit igjen, enda jeg grua meg veldig til å forlate folk i Norge. Det er alltid like trist. Torsdag var det tilbake på skolen. Etterpå var jeg ute og kjøpte gave til Siri, som hadde bursdag og skulle feire på kvelden. Ble en veldig koselig kveld :) Fredag gjorde jeg minst mulig.

Jaja, i dag har jeg sovet lenge, vært på cafe med Siri (er så glad for at jeg har møtt den jenta!) og kjøpt permer som jeg skal sette slidsene inn i. Merker eksamenspresset begynner å komme, så jeg tar faktisk ei edruhelg, med planer om å lese i kveld! mulig det blir ut og ta ett glass vin utover kvelden, men vi får se :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar