tirsdag 11. august 2009

Snart Brussel-klar!

Da er det bare igjen 14-17 dager igjen til jeg flytter. (Merker jeg fikk litt panikk her, ettersom jeg har tenkt at det er 3 uker til!!) Verken kjøpt flybillett eller skaffet meg forsikring enda. må også i banken og i posten og.. WÆÆÆ!

Jaja. Glemmer jeg noe, så kan sikkert pappa fikse det. Er jo "bare" 5mnd jeg er borte, så er vel ikke verdens største krise om jeg glemmer noe. Gått og tenkt og skrevet lister over hva jeg skal ta med i tre uker nå :P Verste blir vel savnet etter familie og venner. For det går jo faktisk ikke an å ikke bli rørt når Synnøve sier; "Glad i deg, jeg, tante Elin". Eller når Solveig tar på kjakan min og sier "Fint!" Eller når verdens beste venner arrangerer overnattingsfest før jeg skal reise. Nei, da går det faktisk ikke an å ikke få tårer i øynene!

Og ja, må innrømme at jeg bekymrer meg. Om penger, om venner, om nye venner, at bygdejenta flytter til en storby, skolen, leilighet, språket, bacheloroppgaven, og ikke minst pakking! Bekymrer meg alt for mye!
Har ting nogenlunde under kontroll nå, men alt blir sikkert annerledes når jeg kommer ned dit. Pengene har avsatt slik at jeg har en viss sum pr mnd. Har vel igjen 4000 jeg kan bruke etter husleie pr mnd. Da er ikke lønninger fra i sommer tatt med (noe som sikkert går til bøker. Trengs litt når man skal ta 10 fag!).
Venner får laste ned Skype, om de vil snakke med meg(elin.stikbakke). Eller så har vi også facebook og MSN. Og planer om å lage videoblogg om alt det spennende vi opplever, om det funker å få lastet opp fra mammas videokamera. Kommer ikke til å merke at vi er 1776,2km unna hverandre engang! Har også møtt ei over facebook som skal bo i samme etasje som meg og Mari.
Det er vel nå jeg får levd ut storby-drømmen. Få sjekket om det faktisk er noe for meg :) Skolen skal vel gå greit, om vi følger den planen vi har om å lese sammen 1time om dagen. Leiligheta er vel nogenlunde i boks. Får vel bo med Mari om rommet mitt ikke er ledig til jeg kommer. Språket skal vel gå. Litt usikker på om de snakker fransk eller nederlandsk nedi der, men skal ha kurs i begge (Takk Hilde, for lånet av nederlandsk-ordboka) Dersom noen har ei fransk-ordbok å låne bort, tar jeg i mot med takk :) Og vil tro det funker med engelsk også, frem til vi har fått lært oss språket :)
Tema for bachelor-oppgaven må vi bestemme oss for nedi der. Folk hjemme er vel i full gang med den når vi kommer hjem igjen så. Men med jevnlig e-mail-kontakt med rådgiver, så går det nok.

Slik er det iallefall nå! Så får vi se hvordan det blir nedi der :S Hvis det er noen som har noen tips til ett eller annet, hva som helst, så er det bare å ta kontakt! Nå får jeg gå og rydde videre i klær og sminke og div annet, slik at jeg har litt oversikt til jeg skal pakke :)

Blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar