onsdag 7. oktober 2009

Love is missing someone whenever you're apart, but some how feeling warm inside because you're close in heart.

Begynte å tenke på at det ikke er lenge til mamma, Mari og Synnøve kommer i sta. og nå savner jeg hele familien min så mye at jeg ikke får sove! Gleder meg så til dere kommer at jeg sitter og smiler for meg selv når jeg tenker på det og folk rundt meg tror jeg er gal! Bare det å få se den lille prinsessa mi igjen kommer til å bli et så utrolig øyeblikk! (Kodak-moment?)

Tenker utrolig mye på dere alle sammen og håper alt står bra til. Savner pappa og alle de lange samtalene vi hadde. Den gode klemmen til mamma. Ønsker å være der for Hilde mens hun venter på den lille. Blir alltid så glad av å være med Mari, og ikke minst ungene! Det er virkelig to lyspunkt i livet mitt som jeg ønsker alt godt! Og Anders, vi snakker ikke mye sammen, men det trenger vi ikke heller. jeg vet du er der for meg når jeg trenger det, og håper du vet jeg alltid er her for deg også. Savner dere alle kjempemasse!

Men nok sipping for i dag. Som pappa sier; familie har du når du kommer hjem også! Og takker for all supergod støtte dere har gitt meg! men nå blir det å legge seg og prøve å få sove igjen. Opp 7 i morra for å på skolen for å lese (ja, overrasker tilogmed meg selv!). Må man, så må man!

Au revoir!

2 kommentarer:

 1. Savner deg også snuppelure! -Og helt riktig; vi er her når du kommer tilbake også!
  Bebissen i magen vokser og blir mer aktiv for hver dag som går. Alt vel med både stor og liten.
  Nyt studenttilværelsen i Brussel; det er en tid du ikke får tilbake!
  Glad i deg!
  Klem fra størstesøster

  SvarSlett
 2. ååååh, Elin, nå har jeg akkurat grini litt på jobb, også leser jeg her å griner enda mer!!!!!! gleder meg vanvittig mye til vi kommer nedover, har alledere funnet frem passene:) det skal bli sååå godt å se deg å preate med deg om livet ditt, tror du har det veldig fint i Brussel, og du gjør helt riktig å bli ett semester til, det er NÅ du har muligheten veitdu!!:) savner deg masse, vi snakker om deg hver dag, og synnøve spørr hver dag vi kommer fra bhg, at; "NÅ er vel tante elin hjemme?" siden de ser bilen din vettu, hehe! tror det blir en fantastisk opplevelse for synnøve å se hvor du bor!! hvordan går det ellers, har været blitt kaldere?? her har det snødd noen dageer, men snøen blir borte i sola på dagen, men vinterdekka er på!! du er heldig som slipper det stresset!!ha en fin kveld da vennen!! er så stolt og glad ti deg!! stor smask og suss fra mari,synnøve,solveig og Gunleik. ps: kanskje vi skal treffes på msn med webcam i morra eller i løpet av helga?? unga vil sikkert tala litt tull, hehe:)

  SvarSlett